Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Django Unchained
Favorit
Django Unchained

Django Unchained

Slaven Django's brutale fortid hos sine tidligere ejere, leder ham til mødet med den tyskfødte dusørjæger, Dr. King Schultz.

Dr. King Schultz er på jagt efter de morderiske brødrene Brittle, men uheldigvis er det kun Django, der kan lede ham til sit bytte. Så den uortodokse Schultz køber Django på betingelse af, at han vil få sin frihed så snart brødrene Brittle er fanget; døde eller levende.

Da opgaven er løst med tilfredsstillende resultat, lever Schultz op til sit løfte og frigiver Django, hvorefter de to mænd beslutter sig for at fortsætte samarbejdet. Så Schultz tager på jagt efter Sydstaternes Most Wanted med Django som effektiv makker. Med sin store jagterfaring er Django er en meget væsentlig del af samarbejdet, men sideløbende er han meget fokuseret på sin egen plan om at finde og redde sin kone, Broomhilda, som han mistede til slavehandlere mange år tidligere. Django og Schultzs jagt leder dem efterhånden til Calvin Candie, ejeren af den berygtede plantage, Candyland.

Men da de ser sig omkring på ejendommen og det lykkes dem at finde Broomhilda, bliver Candies betroede slave, Stephen, mistænksom. Snart følger skjulte øjne deres mindste bevægelser, og egnens hemmelige broderskab går i gang med at planlægge deres snarlige og meget ubehagelige afgang fra denne jord. Hvis det skal lykkes Django, Schultz og Broomhilda at undslippe, må de nu vælge mellem frihed eller sammenhold, selvopofrelse eller overlevelse.

Christoph Waltz vandt en Oscar for bedste mandlige birolle for hans rolle som Dr. King Schultz. Filmen vandt desuden også en Oscar for bedste manuskript.