Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 01. oktober
Harry Potter og hemmelighedernes kammer
Kavalkade
Harry Potter og hemmelighedernes kammer

Harry Potter og hemmelighedernes kammer

2. års eleverne er ved at pakke deres kufferter for at vende tilbage til Hogwarts efter en lang sommer. Ikke alle har haft en lige morsom ferie: Harry Potter har tilbragt tiden hos sin onkel og tante, hr. og fru Dursley, og ikke mindst deres forkælede søn, Harrys fætter Dudley. Harrys bedste venner fra Hogwarts, Ron Weasley og Hermione Granger har tilsyneladende glemt ham, for de har ikke svaret på ét eneste af hans breve.


Så pludselig dukker der et mærkelig væsen op på Harrys værelse: Husalfen Dobby. Han advarer Harry mod at tage tilbage til Hogwarts, da Harrys liv vil blive bragt i stor fare der. Dobby har været så ivrig efter at forhindre Harry i at tage tilbage til Hogwarts, at han har gemt alle Ron og Hermiones breve.


Men Harry overhører Dobbys advarsler og drager sammen med Ron til perron ni trekvart for at nå Hogwarts-ekspressen. Under mystiske omstændigheder bliver de forhindrede i komme med toget, men Ron og Harry kommer alligevel til Hogwarts - endda på en sådan måde, at deres gamle fjende Professor Snape kræver, at de bliver bortvist...