Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Terkel i knibe - Cin Præs.
Så er der filmhygge på Ballerup Centrets parkeringstag når vi viser film på vores store udendørslærred. Husk at tage din smartphone og headset med til lyden! Støt arrangementet og køb øl / vand / vin / popcorn i vores biobar!
FRI FORMAT
Terkel i knibe - Cin Præs.

Terkel i knibe - Cin Præs.

Den første danske 100% computeranimerede film, baseret på Anders Matthesens tabuoverskridende og sindssygt populære radioføljeton, er ikke for sarte sjæle – men alligevel den ultimative familiefilm, man ikke kan undgå at snakke om og skraldgrine til.

Terkel går i 6. klasse. Han har krøller, bøjle på tænderne og en irriterende lillesøster – og han er lidt af en bangebuks. Hans liv bliver for alvor besværligt, da Fede Dorit springer ud af et vindue på 3. sal efter at Terkel har mobbet hende. Den rare Rudolf Steiner-vikar, Gunnar, tager klassen på hyttetur. Men på vej ud for at finde den sortbrogede salamander står Terkel pludselig ansigt til ansigt med en ”sindssyg morderpsykopat”.