Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Nattevagten - Dæmoner går i arv
Kom med til en spændende aften, hvor lyddesigner, Peter Albrechtsen, tager os på en rejse ind i Nattevagten - Dæmoner går i arv, hvor Nino Jacobsen, filmens lyddesigner, gæster os til visning og fortæller om filmens lyd og Dolby Atmos mix.
Event
Nattevagten - Dæmoner går i arv

Nattevagten - Dæmoner går i arv

Lyddesigner Peter Albrechtsen præsenterer og introducerer Nattevagten 2, og vi får også fint besøg af filmens lyddesigner: Nino Jacobsen


Om filmen:
Den unge medicinstuderende Emma beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete i kælderen under Retsmedicinsk Institut for næsten 30 år siden, hvor hendes forældre Martin og Kalinka nær blev dræbt af den psykopatiske seriemorder Kommissær Wörmer.

Emma tager et studiejob som nattevagt samme sted og får iværksat et uautoriseret møde med Wörmer i hans isolationscelle på psykiatrisk afdeling på Sct. Hans.

Mødet vækker kommissæren fra en mangeårig komatilstand og sætter gang i et blodigt hævntogt mod alle dem, der i sin tid beseglede hans skæbne. Nu er det op til Emma at finde sammenhængen og stoppe vanviddet.