I FORMAT Biograf har vi gjort det enkelt og bekvemt at forkæle sine medarbejdere. Du skal bare klikke dig ind på den pågældende forestilling og købe det antal billetter, som du ønsker. Billetprisen er kr. 160,- ex. moms.

Der er ikke noget minimum så det er ligegyldigt, om du skal have 5 eller 10 billetter. Prisen per billet er den samme. Du skal heller ikke bekymre dig om prisen, uanset om du gerne vil forkæle dine medarbejdere med en episk blockbuster eller et kort, dansk drama. Prisen er den samme uanset, om filmen er 2 eller 3 timer lang.

Med i billetprisen er også drikkevarer og snacks, så dine medarbejdere ikke er begrænset til kun popcornmenuer. De kan selv helt vælge, om de vil have 1 kaffe og baconchips eller 1 sodavand og bland-selv slik. Med andre ord er det helt enkelt for dig at invitere dine kolleger med i biografen uden at skulle tænke på andet end bare at møde op, forsyne sig med drikkevarer og snacks og ellers nyde nogle gode timer i biografmørket.

Der er 5 timers gratis parkering for biografens gæster.Hvad er med i billetprisen?

Inklusiv i billetprisen er følgende:
1 film
1 valgfri drik (kaffe, sodavand, øl, slush-ice)
1 valgfri lun snack (popcorn, baconchips, nachos) ELLER 1 bæger bland-selv slik (cirka 250-300 g)Lej en sal

Er du interesseret i at leje en sal til dit næste arrangement? Så send os gerne en forespørgsel på business@formatbio.dk, og så vender vi tilbage.


Parkeringsforhold
Kontakt

Hvis du gerne vil høre mere, om mulighederne eller har andre spørgsmål, så kontakt os gerne på business@formatbio.dk, og vi vender tilbage til dig snarest muligt.


Nyhedsbrev

Du kan også holde dig opdateret via vores nyhedsbrev, som vi udsender cirka en gang om måneden med oversigt over aktuelle film og muligheder.

Vi finder hele tiden på nye ting - så hold dig opdateret her på siden eller tilmeld dig nyhedsbrevet.