Job i FORMAT Bio

Er du også interesseret i film og biografer ?

Så er det måske noget for dig at arbejde sammen med os i biografen?

Vi mangler ikke ansatte i øjeblikket, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@formatbio.dk som vi gemmer et stykke tid.

Du skal være over 18 år (helst over 20) for at arbejde i kiosk/billetsalg og i operatørrum, og helst mellem 14 og 16 år hvis du vil søge som piccolo/piccoline.

Generelt skal du være serviceminded, pligtopfyldende, ansvarsbevidst, god til rengøring, rimelig god til tal og fleksibel. God til teknik og AV hvis det er operatørrumet der trækker.
Du skal være forberedt på at kunne arbejde ekstra i de ferieperioder, hvor folk går meget i biografen.

Vi tilbyder til gengæld et studiejob som ikke ligner nogle andre jobs, hvor to dage aldrig er ens, og hvor der ofte er brug for at holde flere bolde i luften på en gang.
Vi elsker film, og som ansat har du mulighed for at se de nyeste premierefilm ganske gratis. Det er vigtigt for os at du er a jour med repertoiret, så du kan vejlede biografgæster når de har brug for råd.

Lyder det som dig, så send en kortfattet mail om dig selv sammen med et vellignende foto til: job@formatbio.dk - Klik her for at sende en mail

Vi glæder os til at høre fra dig :)