Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mamma Mia! Party along
Johanna Fridell guider os festligt gennem ABBA sangene!
Event
Mamma Mia! Party along

Mamma Mia! Party along

Detter er en festlig PARTY ALONG forestilling hvor festmusen Johanna Fridell lærer os dansemoves og at skråle med på ABBAs skønne sange!

'Mamma Mia!” er historien om den selvstændige, enlige mor Donna, som ejer et lille hotel på en idyllisk, græsk ø og hendes livsglade datter, Sophie, som hun har opdraget alene og nu skal forsøge at give slip på.

Til Sophies bryllup har Donna inviteret to af sine ligefremme; Rosie og den rige og flere gange skilte Tanya fra hendes tidligere backingband 'Donna and the Dynamos'. Men Sophie mangler en far, der kan føre hende op ad kirkegulvet, så hun har i al hemmelighed inviteret tre andre gæster, alle mænd fra Donnas fortid, tilbage til det Middelhavs paradis, de besøgte 20 år tidligere.
I løbet af 24 kaotiske og magiske timer vil ny kærlighed blomstre og gamle romancer blusse op igen på denne frodige ø af muligheder.

De tre kvinder, som skabte den verdensomspændende teatersucces ”Mamma Mia!” står også bag filmatiseringen af denne vidunderlige musical.
Inspireret af ABBAs fortryllende sange som ”Dancing Queen”, ”S.O.S.”,
”Money, Money, Money” og ”Take a Chance on Me” er “Mamma Mia! en hyldest til mødre og døtre, gamle venner og genfunden familie.