Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Dredd - 3D
En af de mest vellykkede 3D actionfilm får en tur i MOOVY maskinen: Utroligt baggrundsstof - Kahoot Quiz og præmier til dem der har læst på lektien.
3D
Dredd - 3D

Dredd - 3D

Fremtidens USA er en radioaktiv ødemark. På østkysten, fra Boston til Washington DC, ligger Mega City One - en enorm og voldelig metropol, hvor kriminelle hersker i de kaotiske gader. Den eneste form for ordensmagt ligger hos gadepolitiet, der kaldes for 'Judges', og de fungerer som både dommere, juryer og bødler.

Judge Dredd og Judge Anderson får til opgave at befri byen fra den seneste plage – en stor sending farlige stoffer, som gør brugerne i stand opleve virkeligheden i slow motion. Det lykkedes Dredd at fange et medlem af narkobandens inderkreds, men narkolederen – Ma-Ma - sætter alt ind i en krig mod dommerne for at beskytte hendes imperium. Dredd og Anderson har nu intet andet valg end at kaste sig direkte ind i en ubarmhjertig kamp mod narkobanden for at overleve.