Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 06. august
De Urørlige
Så er der filmhygge på Ballerup Centrets parkeringstag når vi viser film på vores store udendørslærred. Husk at tage din smartphone og headset med til lyden! Støt arrangementet og køb øl / vand / vin / popcorn i vores biobar!

FRI FORMAT
De Urørlige

De Urørlige

Phillipe er mangemillionær, bor i Paris' fineste kvarter og er lam fra halsen og ned efter en paraglidingulykke. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss' sarkastiske humor og beslutter sig for at hyre den fandenivoldske speedsnakker. Ud af mødet mellem de meget forskellige mænd opstår et usandsynligt og livsbekræftende venskab, der taler til både hjerne- og lattermusklerne og i særlig grad til hjertet.

'De urørlige' er en vedkommende komedie med dybde og masser af charme. Filmen er den største franske biografsucces i mere end ti år og har sat publikumsrekorder verden over.