Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Grease (Sing-A-Long)
Vi var lige ved at vælte salen til MAMMA MIA, til trods for vi har Danmarks bedste lydisolering mellem biografsalene! Johanna Fridell fortsætter festen
Event
Grease (Sing-A-Long)

Grease (Sing-A-Long)

Johanna Fridell lærer os handjive og andre lækre dansetrin mens vi skråler med på de skønne sange.

John Travolta og Olivia Newton-John indfanger i ’Grease’ på samme tid 1950’ernes amerikanske provinscharme og spirende rockabilly-kultur og fortæller den ældste historie af dem alle: Dreng møder pige.

Vi er på Rydell High School, hvor en gruppe elever er ved at gennemføre deres sidste skoleår. Danny (Travolta) har dog sit fokus på alt andet end eksamener, for i ferien er han stødt på smukke Sandy (Newton-John) fra Australien. Betagelsen bliver ikke mindre, da hun pludselig viser sig at være indskrevet som udvekslingsstudent på hans skole.

Fra kulissen trænger magtkampe og positioneringsspil sig på: Sandy vurderes kritisk af Pink Ladies, en gruppe hårdføre tøser ledet af Betty Rizzo. Og en af drengene i Dannys gruppe havner bag rattet i et livsfarligt bilræs mod en fyr fra en rivaliserende gruppe. Og så er der selvfølgelig årets ’prom’ dimissionsfesten, som på disse kanter ligefrem er en tv-begivenhed!

Den populære film fra 1978 – der for længst har opnået klassikerstatus bygger på musicalen ’Grease’ af Jim Jacobs og Warren Casey med hits som ’You're The One That I Want’ og ’Summer Nights’. Travolta var allerede en superstar efter gennembruddet med ’Saturday Night Fever’ året før, mens Newton-John med ét blev tidens nye ansigt.