Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Harry Potter og flammernes pokal
Kavalkade
Harry Potter og flammernes pokal

Harry Potter og flammernes pokal

Det er 4. semester på Hogwarts, og endnu et spændende år står for døren for Harry Potter og hans venner Ron og Hermione...

I år afholdes den storslåede intermagiske begivenhed, Turneringen i Magisk Trekamp, hvor elever fra tre skoler skal dyste mod hinanden. Deltagerne vil blive stillet overfor tre udfordringer, som skal klares i løbet af skoleåret. Disse opgaver vil stille store krav til deres evner, deres magiske kræfter, deres mod, deres kløgt, og ikke mindst deres evne til at tackle farlige situationer. Faktisk er Magisk Trekamp så farlig, at der er elever, som er døde i forsøg på at udføre opgaverne. Så man skal være over 17 år for at melde sig til. Og når man først har lagt sit navn ned i Flammernes Pokal og dermed meldt sig til trekampen, kan man ikke trække sig tilbage. Man skal gennemføre! Det er en uopsigelig magisk kontrakt.

Harry ønsker ikke at deltage, men der er nogen, der har lagt hans navn ned i Flammernes Pokal! Der er nogen, der ønsker ham ondt! Så nu bliver han stillet over for de hidtil mest krævende udfordringer i sin unge troldmandskarriere: men Mørkets repræsentanter lurer i hver krog, og alt tyder på, at udfordringerne denne gang er mere end Harry kan magte.