Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mandag 13. november
Inception | 4K
Do you want to take a leap of faith, or become an old man, filled with regret, waiting to die alone? Mere Nolan, Hans Zimmer, drømme og fantastisk lyd og vi håber, I vil være med.
Favorit
Inception | 4K

Inception | 4K

Oplev Christopher Nolans mesterværk på det store lærred i knivskarp 4K

Dom Cobb er en dygtig tyv og den absolutte bedste, når det handler om den farlige kunst kaldet udtrækning: Det at stjæle værdifulde hemmeligheder fra den dybeste underbevidsthed under søvnens drømmestadie. Der hvor sindet er mest sårbart.

Cobbs sjældne evne har gjort ham til en eftertragtet spiller i denne forræderiske nye verden indenfor industrispionage, men det har også gjort ham til en international flygtning og kostet ham alt, han havde kært. Men Cobb får nu et tilbud fra den succesfulde og rige forretningsmand Saito, som giver Cobb en chance for forløsning. Et sidste job, der kan give ham hele hans liv tilbage. Men kun, hvis han kan opnå det umulige – implantation: I stedet for det perfekte kup skal Cobb og hans hold af specialister nu forsøge at opnå det stik modsatte. Deres mål er ikke at stjæle en idé fra offeret, men at implantere en. Hvis det lykkes, vil det være den perfekte forbrydelse.

Men hverken nøje planlægning eller ekspertise kan forberede teamet på den farefulde fjende, der virker til at kunne forudse hvert et træk, de laver.